hamburger_icon

Word lid!

Student

Door lid te worden krijg je toegang tot vele voordelen waaronder korting op de boekenverkoop, korting op onze cantussen en een mogelijkheid tot deelname aan alle Geologica-activiteiten! Ook krijg je bij vertoon van je lidkaart korting bij de partners van het FK, de lijst hiervan kan je hier bekijken.

De link voor je te registreren vind je hier.

Erelid

Als afgestudeerde geoloog, lid van de vakgroep Geologie of afgestudeerde externe kan je ook erelid worden van onze geliefde kring. Aan dit lidmaatschap van €20 hangen natuurlijk vele voordelen vast! Zo worden er per semester één of twee activiteiten georganiseerd voor ereleden en krijgt u een persoonlijke oorkonde als bewijs van uw erelidmaatschap. Verder krijgt u een gratis consumptie op onze befaamde feestjes, mag u meedrinken van de gratis vaten, bent u natuurlijk welkom op alle Geologica activiteiten én mag u gratis naar het Galabal der Wetenschappen komen. Hopelijk tot snel op een gezellig evenement!

Heb je interesse voor erelid te worden? Neem zeker contact op met onze Vice-Preases!

Erelid + GGG

Waar je normaal €15 zou moeten betalen om steunend lid te worden bij het GGG en €20 voor erelidmaatschap bij Geologica, kan je nu voor €30 lid worden van beide. Dit betekent dat je €2,50 korting op het GGG lidgeld krijgt en maar liefst €5 korting op de combo prijs.