hamburger_icon

Onze sponsors

Artemis

Artemis

Artemis milieu BVBA is een milieuadvies- en studiebureau en erkend bodemsaneringsdeskundige (type 2), toegespitst op de uitvoering van alle studies en saneringen in kader van het Bodemdecreet, op milieu-expertises met de nadruk op bodemverontreiniging, en met specialisatie in schadegevallen en verzekeringsdossiers. Vanuit de kantoren in Beveren-Waas en Zingem is ons team van een 15-tal projectleiders werkzaam over gans Vlaanderen.

https://www.artemis-milieu.be/
Bakkerij Panda

Bakkerij Panda

http://www.panda.be/
DEME

DEME

DEME, de Belgische bagger-, waterbouw- en milieugroep, is een internationale marktleider in complexe waterbouwwerken. Zijn geïntegreerde bedrijfsstructuur maakt van DEME een sterke aanbieder van totaaloplossingen voor zijn klanten. DEME beschikt over een ultramoderne, hightech en veelzijdige vloot.

https://www.deme-group.com/
Eijkelkamp

Eijkelkamp

Sinds 1911 bedenkt, ontwikkelt, produceert en levert Royal Eijkelkamp slimme oplossingen voor bodem- en waterprojecten wereldwijd. Deze innovatieve oplossingen zorgen er samen met de kennis en expertise van onze bodem- en water specialisten voor dat projecten naar een hoger niveau getild worden.

https://en.eijkelkamp.com
Geolab

Geolab

Geolab is een boorbedrijf en studiebureau dat werd opgericht in 1974. Ondertussen zijn we al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in bodem- en grondwateronderzoek, geofysische metingen en advies. We hebben dan ook een ijzersterke reputatie opgebouwd door de combinatie van een grote technische knowhow en een onafgebroken streven naar kwaliteit.

http://www.geolab.be/
Guido

Guido

Surf nu naar Guido.be, dé website voor studenten. Dagelijks campusnieuws, hilarische filmpjes, de beste events, BV's over hun studentenjaren en telkens weer nieuwe wedstrijden met spectaculaire prijzen.

http://www.guido.be/
Jan De Nul

Jan De Nul

Innovatie, expertise en duurzaamheid, dat is wat Jan De Nul Group sterkt in zijn rol als baggeraar, offshore specialist, civiele bouwaannemer en milieubedrijf. Dankzij de gedrevenheid en betrokkenheid van zijn werknemers en door een continue investering in eigen materieel is de groep expert in zijn vak. Onze professionele en innovatieve oplossingen genieten het vertrouwen van de industrie. Samen met onze klanten bouwen we op een verantwoorde manier mee aan verdere economische ontwikkeling.

http://www.jandenul.com/nl
Mineralenbeurs Minerant

Mineralenbeurs Minerant

Mineralogische Kring Antwerpen : alle info omtrent mineralogie ; tijdschrift Geonieuws (gratis pdf voor geologiestudenten) ; lezingen ; werkgroepen micro-mineralen, determinatie, fluorescentie en edelsteenkunde ; bibliotheek ; mineralen- en fossielenbeurs Minerant ; ál uw mineralogische vragen beantwoord via de website op de 'e-min' discussiegroep, ...

http://www.minerant.org/MKA/minerant.html
Nautilus

Nautilus

Nautilus-Gent vzw. is een vereniging van verzamelaars van mineralen en fossielen en mensen die geboeid zijn door de fascinerende wereld van de geologie. In dit kader wordt een rijke waaier van activiteiten en diensten aangeboden.

http://www.nautilusgent.be/
Porter House

Porter House

In de Porter House zien we iedereen graag komen, en zeker de geologen die bij ons een gevestigde waarde zijn geworden. Spring gerust eens binnen voor een babbel, een drankje en een dansje. Zo maken we met de combinatie Geologica & Porter House jullie studententijd onvergetelijk!

https://www.facebook.com/Porter-House-609797162482048/
Saneco

Saneco

Saneco bvba is een Gents studiebureau met een absolute specialisatie aangaande bodemonderzoek in het Vlaamse Gewest. De essentie van ons werk kadert binnen het Bodemdekreet. Dit behelst zowel het administratieve, het technische als het juridische luik. Met een divers team van 10-tal medewerkers zijn wij vanuit ons bureau in Merelbeke vooral werkzaam in een straal van 120 km rond Gent.

http://www.saneco.be/nl/
Standaard Boekhandel

Standaard Boekhandel

Op zoek naar lees-, kijk- of luisterplezier? Bij Standaard Boekhandel Gent-Kouter vind je een uitgebreide selectie literatuur, ontspannende lectuur en een ruim aanbod aan wetenschappelijke boeken.

http://www.standaardboekhandel.be/
Studant

Studant

Studant vzw is een organisatie die een hulplijn wilt zijn voor studenten met studieproblemen en daarbij zijn pijlers van betaalbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit niet uit het oog verliest. Het initiatief wordt volledig gedragen door een groep vrijwilligers die zelf student zijn en zich dag in, dag uit inzetten om een verschil te maken voor wie het nodig heeft.

https://www.studant.be/
Top Copy Green

Top Copy Green

TOPCOPY is een allround print- , kopieer- en dienstenbedrijf met 25 jaar ervaring in de sector. Met ons uitgebreid printerpark in verschillende vestigingen te Gent en degelijke kennis van zaken kunnen wij u helpen met al uw noden. Flexibiliteit, kwaliteit en snelheid zijn prioritair.

http://www.topcopy.be/