hamburger_icon

Onze sponsors

Artemis

Artemis

Artemis milieu BVBA is een milieuadvies- en studiebureau en erkend bodemsaneringsdeskundige (type 2), toegespitst op de uitvoering van alle studies en saneringen in kader van het Bodemdecreet, op milieu-expertises met de nadruk op bodemverontreiniging, en met specialisatie in schadegevallen en verzekeringsdossiers. Vanuit de kantoren in Beveren-Waas en Zingem is ons team van een 15-tal projectleiders werkzaam over gans Vlaanderen.

https://www.artemis-milieu.be/
Avineon

Avineon

Avineon is een internationaal technologiebedrijf, opgericht in 1992, met als doel klanten te helpen bij het visualiseren en doorgronden van digitale informatie. Wereldwijd hebben wij ongeveer 1200 mensen in dienst – in België zijn we gevestigd in Lier. De GIS-afdeling van Avineon is gespecialiseerd in het verwerken van geografische data in alle gangbare (GIS-) omgevingen, en het ontwikkelen en implementeren van IT-oplossingen om deze verwerking mogelijk te maken. We helpen onze klanten dan ook bij zowel de analyse van de problemen, alsook bij het uitdenken, ontwikkelen en implementeren van de oplossingen. We staan onze klanten bij met lokale projectleiders, ontwikkelaars en tekenaars, maar beschikken tevens over een eigen productieafdeling in India. De projecten die we binnen “Geospatial” situeren zich binnen de fotogrammetrie, 3D-modellering, vectorisatie (intekenen van digitale plannen), FME-conversies, data science (vb. object recognition & predictive analysis) & KLIP/KLIM-afhandeling. Onze belangrijkste klanten zijn te vinden in de nuts- en telecomsector, lokale en federale overheden en grote industriële groepen.

www.avineon.com
Eijkelkamp

Eijkelkamp

Sinds 1911 bedenkt, ontwikkelt, produceert en levert Royal Eijkelkamp slimme oplossingen voor bodem- en waterprojecten wereldwijd. Deze innovatieve oplossingen zorgen er samen met de kennis en expertise van onze bodem- en water specialisten voor dat projecten naar een hoger niveau getild worden.

https://en.eijkelkamp.com
Jan De Nul

Jan De Nul

Innovatie, expertise en duurzaamheid, dat is wat Jan De Nul Group sterkt in zijn rol als baggeraar, offshore specialist, civiele bouwaannemer en milieubedrijf. Dankzij de gedrevenheid en betrokkenheid van zijn werknemers en door een continue investering in eigen materieel is de groep expert in zijn vak. Onze professionele en innovatieve oplossingen genieten het vertrouwen van de industrie. Samen met onze klanten bouwen we op een verantwoorde manier mee aan verdere economische ontwikkeling.

http://www.jandenul.com/nl
Mineralenbeurs Minerant

Mineralenbeurs Minerant

Mineralogische Kring Antwerpen : alle info omtrent mineralogie ; tijdschrift Geonieuws (gratis pdf voor geologiestudenten) ; lezingen ; werkgroepen micro-mineralen, determinatie, fluorescentie en edelsteenkunde ; bibliotheek ; mineralen- en fossielenbeurs Minerant ; ál uw mineralogische vragen beantwoord via de website op de 'e-min' discussiegroep, ...

http://www.minerant.org/MKA/minerant.html
Studant

Studant

Studant vzw is een organisatie die een hulplijn wilt zijn voor studenten met studieproblemen en daarbij zijn pijlers van betaalbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit niet uit het oog verliest. Het initiatief wordt volledig gedragen door een groep vrijwilligers die zelf student zijn en zich dag in, dag uit inzetten om een verschil te maken voor wie het nodig heeft.

https://www.studant.be/
Geomx

Geomx

Het ingenieursbureau Geo-MX werd in 2011 opgestart.Geo-MX bouwt infrastructuur en grondwerk projecten virtueel in 3D aan de hand van gespecialiseerde software. Hierop gebeuren grondige analyses zoals hoeveelheidsberekeningen, hoogte en dikte kaarten, profielen, uitvoeringsplannen, 3D-modellen voor GPS-geleide machines en 3D-views.We zijn een jong dynamisch bedrijf en werken voor de grote aannemers en studiebureaus voor wereldwijde projecten.Gespecialiseerd in CAD, MX, C3D en volumeberekeningen voor de civiele en marine industrie: survey-bedrijven, aannemers, studiebureaus, projectontwikkelaars, overheid ...

https://www.geo-mx.com/index.html
Top Copy Green

Top Copy Green

TOPCOPY is een allround print- , kopieer- en dienstenbedrijf met 25 jaar ervaring in de sector. Met ons uitgebreid printerpark in verschillende vestigingen te Gent en degelijke kennis van zaken kunnen wij u helpen met al uw noden. Flexibiliteit, kwaliteit en snelheid zijn prioritair.

http://www.topcopy.be/