hamburger_icon

Onze sponsors

Geoxyz

Geoxyz

GEOxyz heeft zich gevestigd als een Europese toonaangevende dienstverlener, die zich richt op Marine Site Investigation, Asset Integrity en Terestrial Survey. Onze expertise, mensen, apparatuur en technologie voorzien onze klanten van de informatie en gegevens die nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van structuren en infrastructuren. GEOxyz voert activiteiten uit in heel Europa en voert specifieke projecten uit over de hele wereld.

Website
Eijkelkamp

Eijkelkamp

Sinds 1911 bedenkt, ontwikkelt, produceert en levert Royal Eijkelkamp slimme oplossingen voor bodem- en waterprojecten wereldwijd. Deze innovatieve oplossingen zorgen er samen met de kennis en expertise van onze bodem- en water specialisten voor dat projecten naar een hoger niveau getild worden.

Website
Group Van Vooren

Group Van Vooren

Terra Engineering & Consultancy nv, onderdeel van Group Van Vooren, beschikt als studiebureau voor milieuonderzoeken over een zeer grote ervaring in het uitvoeren van oriënterende, verkennende en beschrijvende bodemonderzoeken, het opmaken van bodemsaneringsprojecten en de begeleiding van bodemsaneringswerken. Group Van Vooren is een toonaangevend bedrijf binnen de bodem- en milieusector. Door onze continue groei en innovatie kunnen wij steeds kwaliteit blijven garanderen. Onze pijlers zijn dan ook kwaliteit, ontwikkeling, duurzaamheid, veiligheid, en uiteraard: klanttevredenheid.

Website
Studant

Studant

TStudant vzw is een organisatie die een hulplijn wilt zijn voor studenten met studieproblemen en daarbij zijn pijlers van betaalbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit niet uit het oog verliest. Het initiatief wordt volledig gedragen door een groep vrijwilligers die zelf student zijn en zich dag in, dag uit inzetten om een verschil te maken voor wie het nodig heeft.

Website
Geo-mx

Geo-mx

Het ingenieursbureau Geo-MX werd in 2011 opgestart.Geo-MX bouwt infrastructuur en grondwerk projecten virtueel in 3D aan de hand van gespecialiseerde software. Hierop gebeuren grondige analyses zoals hoeveelheidsberekeningen, hoogte en dikte kaarten, profielen, uitvoeringsplannen, 3D-modellen voor GPS-geleide machines en 3D-views.We zijn een jong dynamisch bedrijf en werken voor de grote aannemers en studiebureaus voor wereldwijde projecten.Gespecialiseerd in CAD, MX, C3D en volumeberekeningen voor de civiele en marine industrie: survey-bedrijven, aannemers, studiebureaus, projectontwikkelaars, overheid ...

Website
Jan De Nul

Jan De Nul

Innovatie, expertise en duurzaamheid, dat is wat Jan De Nul Group sterkt in zijn rol als baggeraar, offshore specialist, civiele bouwaannemer en milieubedrijf. Dankzij de gedrevenheid en betrokkenheid van zijn werknemers en door een continue investering in eigen materieel is de groep expert in zijn vak. Onze professionele en innovatieve oplossingen genieten het vertrouwen van de industrie. Samen met onze klanten bouwen we op een verantwoorde manier mee aan verdere economische ontwikkeling.

Website
Geosonda

Geosonda

Geosonda werd opgericht in 1971 en is een van de pioniers in grondmechanisch onderzoek in België.

Na de overname door ABO-group in 2010 is Geosonda geëvolueerd tot een multidisciplinair bedrijf gespecialiseerd in grondonderzoek voor o.a. geotechnische, milieukundige en archeologische studie- en engineering opdrachten.

Met een goed opgeleid team wordt een brede waaier aan diensten in eigen beheer uitgevoerd waaronder grondboringen, sonderingen (CPT) en meer gespecialiseerde technieken zoals pressiometer, dilatometer proeven en geofysische onderzoek.

Geosonda is vandaag op meerdere locaties in België en Nederland gevestigd en is ook vlot inzetbaar in andere landen. We dragen innovatie hoog in het vaandel en houden nauw contact met de academische wereld en vakorganisaties.

Website